Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Afnan Lilia CPO 25ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum
Afnan Lilia CPO 25ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum
9 450 Ft

Afnan Lilia CPO 25ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum

Afnan Lilia CPO 25ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum
Afnan Lilia CPO 25ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum

Az Afnan Lilia CPO 25ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum egy igazi női parfümolaj ritkasággal ajándékozza meg azt a Hölgyet aki ezt a könnyed, virágos, ibolya illatú orientális női illatot választja. A doboz színvilága is utal a női parfümolajban rejlő arab sejkek kertjeinek illatát felidéző hangulatra. Az Afnan Lilia minden körülmények között kész nőiességed, öntudatod és érzékiséged hangsúlyozására. 

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Friss, Orientális, Virágos
Raktáron :  1 db
9 450 Ft

Afnan Lilia CPO 25ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum leírása

Amint a kezünkbe fogjukaz  Afnan Lilia CPO 25ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum szelencéjét azonnal megérezzük a csodálatos ezüst színű fém tartó súlyát amibe a lila, ibolya színű parfümolajos üveget helyezte a gyártó. De ami azonnal megfogja a tekintetet az a csiszolt üveg kupak a csavaros üvegpálcikával amivel felvisszük bőrünkre a parfümolajat. Egy vizuális élmény nézegetni és a kezünkben forgatni ezt a női illat különlegességet. De egy parfümöt nem igazán csak a külalakjáért vásárolunk hanem a szelencébe rejtett illat kompozícióért.

 

Nagyon fontos, hogy használat közben a csuklónkra felvitt parfüm olajat ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

 

Afnan Lilia CPO 25ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum összetétele:

 

Egy nagyon kellemes és egyedi unisex parfümmel találkozhatunk az Afnan Abraaj Parfüm Olaj Koncentrátumban. Igazi arab és orientális jegyekkel rendelkezik ez a Dubai Parfüm illat.  Fej jegyében megjelennek virágos jegyek és a keleti illatokra oly jellemző állatias pézsma, ami meglágyítja a parfüm olajunkat. Szív jegyében a virágok háttérbe szorulnak a fej jegyből az illat közepét meghatározó édes összetevők tolakodó megjelenésével. Mély, édes és ragacsos olvadt borostyánkő kezd táncába a fás illatokkal. Így egy abszolút arab illat alakult ki a parfüm olaj leszáradásával. Bőrünk is fúzióba lép az illattal és a PH értékünk is befolyásolja az alap jegy alakulását.  Az illat háromszögünk alján az alapban lágy és aromás jegyek keverednek az édes gyümölcsök érett és zamatos cseppjeivel. Unisex parfümünk különleges megjelenést biztosít és egyedivé varázsol, majd a társaság középpontjába repít. Lágy és elegáns orientális parfüm Dubai különleges hangulatával. Viseld magabiztosan a szelence esszenciáját!

 

Afnan Lilia illat jellemzői:

 

Fej illat: Szegfű, Ibolya, Ylang

Szív illat: Tubarózsa, Magnólia, Narancsvirág

Alap illat: Borostyánkő, Pézsma, Agárfa

Az illat fajtája:  Friss, Virágos, Orientális

 

Afnan Parfüm Bemutatása:

 

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

 

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Adatok
Márka
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
25ml
English Description
Afnan Lilia CPO 25ml Oriental Perfume Oil Concentrate for Women
Cikkszám
6290171002314
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek