Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Afnan Faten Meroon White EdP 100ml Női Parfüm
Afnan Faten Meroon White EdP 100ml Női Parfüm
16 900 Ft

Afnan Faten Meroon White EdP 100ml Női Parfüm

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Pézsma, Virágos, Málna, Rózsa, Gránátalma, Vanília, Cédrus, Édes jegyek
Raktáron :  2 db
16 900 Ft

Afnan Faten Meroon White EdP 100ml Női Parfüm leírása

Az  Afnan  parfümgyár női illat különlegessége az Afnan Faten White 100ml  Női Parfüm . Igazán nőies és atraktív  parfüm dobozában találjuk arab  luxus női illatunkat. Aki a Dubai parfümök rajongója az nagy örömet fog találni ebben a parfümös üvegben. Ennél az Arab Parfümnél a gyártó az illatra nagy súlyt fektetett de az üveg is kellemesen simul a tenyerünkbe és  egyedi élményt nyújt már a látványa is.  Gazdag összetevőivel egy izgalmas  Dubai Női parfümöt alkotott. Arab Parfümőrük mint egy pótmétert úgy csavargatta az illat összetevők arányait amik csodálatos orgiában találkoztak egymással. Az  Afnan Faten White  100ml  Női Parfüm  kiteljesedik illat jegyeiben.

Az illat maga

Egy igazán különleges,  gazdag és egyben keleties  illatot kreált az Afnan parfüm Orra. A felfújás a pulzus pontokra  türelmet igényel. Adjunk pár percet a leszáradásnak, hogy  az összetevők kibontakozhassanak a bőrünkön. Ne szippantsuk be azonnal az illatot, hogy az alkohol elpárologhasson  és ne dörzsöljük össze csuklóinkat sem mert az illat molekulákat összetörjük és az arab női luxus parfümünk megváltozhat. Fej illatában fantasztikus  összetevőkkel  indul az illat háromszögünk. A lédús és zamatos Málna hadakozik az állatias Pézsma fás jegyeivel. Eme csodálatos és lágy ölelkezésbe ömlenek bele a Fej jegy meglepetései. Milliónyi Exotikus virág húsos szirmainak könnyei keverednek ebben a parfümös üvegben.   A leszáradás után különleges  vonulatok lopakodnak be  Afnan Faten White 100ml Női Parfüm keleti illatunk szív jegyébe.

A damaszkuszi Rózsák  virágszirmai és a különleges Gránátalma frissessége indítja arab női parfümünk közepében az illat orgiát. A  madagaszkári Vanília krémessége vonul be parfümünk közepébe mint ha a diadalív alatt suhanna át.  A két illatjegy lecsengése után feltűnnek az alap illat nagyágyúi. A Borostyán gyanta ragacsos édes, olvasztott cseppjei pulzálnak orientális parfümünk utolsó harmadában.A Cédrus teszi igazi keleties  illattá az alap jegy izgalmas lecsengését. Az  arab Parfümünk az  Afnan Faten White  100ml  Női Parfüm  egy igazi Dubai illat kompozíció. Egy különleges orientális illatot ismerhet meg ebben az Eau De Parfümünkben amivel felkeltheti környezete figyelmét és elismerését. Fantasztikus összetevőivel első számú parfümje lesz a fürdőszobája polcán.

Fej illat: Pézsma, Fehér, Virágos jegyek, Lédús Málna
Szív illat: Damaszkuszi Rózsa, Gránátalma, Vanília
Alap illat: Borostyán gyanta, Cédrus, Édes jegyek
Az illat fajtája: Virágos, Édes orientális női parfüm különlegesség

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Faten Meroon White EdP 100ml for Women
Vonalkód
6290171054023
Cikkszám
6290171054023
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek