Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Afnan Era Gold Limited Edition EdP 100ml Női Parfüm
Afnan Era Gold Limited Edition EdP 100ml Női Parfüm
16 900 Ft

Afnan Era Gold Limited Edition EdP 100ml Női Parfüm

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Citrusos, Virágos, Édes, Pézsma, Fás, Vanília, Agárfa, Zöld jegyek, Púderes
Raktáron :  2 db
16 900 Ft

Afnan Era Gold Limited Edition EdP 100ml Női Parfüm leírása

Era Gold, az  Afnan parfümgyár női illat különlegessége a Era By Afnan Gold Limited Edition 100 ml Női Parfüm. Igazán nőies és különleges  parfüm dobozában találjuk arab  luxus női illatunkat. Aki a Dubai parfümök rajongója az nagy örömöt fog találni ebben a parfümös üvegben. Ennél az Arab Parfümnél a gyártó az illatra nagy súlyt fektetett de az üveg is kellemesen simul a tenyerünkbe és  egyedi élményt nyújt.  Gazdag összetevőivel egy izgalmas Női parfümöt alkotott. Parfümőrük mint egy pótmétert úgy csavargatta az illat összetevők arányait amik csodálatos orgiában találkoztak egymással. A Era By Afnan Gold Limited Edition 100 ml Női Parfüm kiteljesedik illat jegyeiben.

Az illat maga

Egy igazán különleges,  gazdag és egyben könnyed  illatot kreált az Afnan parfüm Orra. A felfújás a pulzus pontokra  türelmet igényel. Adjunk pár percet a leszáradásnak, hogy  az összetevők kibontakozhassanak a bőrünkön. Ne szippantsuk be azonnal az illatot, hogy az alkohol elpárologhasson  és ne dörzsöljük össze csuklóinkat sem mert az illat molekulákat összetörjük és az arab női luxus parfümünk megváltozhat. Fej illatában fantasztikus  disszonanciával  indul az illat háromszögünk. A citrusosság hadakozik az édes, virágos jegyekkel. Milliónyi virág húsos szirmának könnyei keverednek ebben a parfümös üvegben.  A citrusok és a virágok ölelkezését megtöri a Pézsma állatiassága és lággyá és enyhén púderessé varázsolja a parfüm első akkordját. 

A leszáradás után némi megnyugvást adnak parfümünk közepében a lágy összetevők.  Era By Afnan Gold Limited Edition 100 ml Női Parfüm keleti illatunk szív jegyében az  édes és  fás összetevők adnak eleganciát arab női parfümünk közepében. A két illatjegy lecsengése után feltűnnek az alap jegy nagyágyúi. A madagaszkári Vanília krémessége  tolakodik be az alap jegy akkordjába amit a Zöld illatok frissítenek  és tesznek izgalmassá. És végül az alap illatunkba az Agárfa úszik bele az édes harmóniába  női arab Parfümünk a  Era By Afnan Gold Limited Edition 100 ml Női Parfüm illatunk lecsengésében. Igazán különleges orientális illatot ismerhet meg ebben az Eau De Parfümünkben amivel felkeltheti környezete figyelmét és elismerését. 

Fej illat: Citrusos, Virágos, Pézsmás jegyek
Szív illat: Édes, Fás jegyek
Alap illat: Vanília, Agárfa, Zöld jegyek
Az illat fajtája: Citrusos, Virágos, Enyhén Púderes  arab női parfüm különlegesség

Adatok
Márka
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Afnan Era Gold Limited Edition EdP 100ml For Men
Vonalkód
6290171001973
Cikkszám
6290171001973