Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Afnan Arjovaan CPO 20ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum

Afnan Arjovaan CPO 20ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum az eredeti illatokat keresőknek! Amikor kibontod a dobozából ezt a 20ml-s arab parfümöt azonnal felcsillan a szemed a szelence láttán. Az arany színű fém tartóba helyezett üveg egy kellemes vizuális élményt nyújt. Ez a keleti parfümtartó képzeletünk elé varázsolja a Pasák, Sejkek palotáiban a Hárem Hölgyek hálószobáiban rejlő parfümös sarkokat. Lenge ruháikban egymás mellett tolongva illatozzák a legújabb parfümjeiket.

Kinek Ajánljuk
Unisex
Illat Jellege
Édes, Fás, Orientális
Nincs raktáron
9 450 Ft

Afnan Arjovaan CPO 20ml Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum leírása

Engedd, hogy a messzi Keletre repítsen, ahol a levegőben a ritka fűszerek illata száll. Ilyen az Afnan Arjovaan CPO 20ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátumillata, amely hölgyekhez és urakhoz is tökéletesen illik. Afnan Arjovaan üvegpálcikával felvitt női orientális illata a pulzus pontokra, csuklóink belseje, fülünk mögötti területeken külön életet kezd élni a leszáradás után.

 

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfüm olajat ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

 

Afnan Arjovaan CPO 20ml Oriental Unisex Parfüm Olaj Koncentrátum összetétele:

 

Mindenképpen egy klasszikus Dubai parfüm olaj koncentrátumról beszélünk Unisex illattal. Ha az ARJOVAAN AFNAN 20 ml CPO parfümünket szemeinkkel eleget csodáltuk, akkor a látvány és a különleges tapintás után érkezzen parfüm olajunk illata. Fej jegyében az első pillanatok hezitációja után életre kel parfüm olajunk. Az Agárfa, mint az Oud a folyékony arany párolog az orrunkba a borostyánkő édes, meleg, ragacsos párosításával. Ebbe az édes kavalkádba érkeznek meg a gyümölcsös jegyek. Hogy fokozódjon az illat orgia az Unisex parfümünk közepében az állatias pézsma édes, bódító varázsában virágos jegyekkel ölelkezik a szív illat. Miután parfüm olajunk fényesen leszáradt a bőrünkön az alap jegyek koronázzák meg ezt az arab, orientális parfümöt. Az egyik legdrágább parfüm összetevő a sáfrány kezd buja, érzéki táncába a provokatív török rózsával. Különleges reakciókat érhetünk el környezetünkben az ARJOVAAN AFNAN 20 ml parfüm olajunkkal. Mivel ritka dubai arab illatot használunk így sokan nem is találkoztak még hasonló illat karakterrel. Hamarosan nem fognak tudni magukon uralkodni és elhangzik a kérdés – Ne haragudj, hogy megkérdezem de mi ez az illat rajtad? Arasd le a babérokat az Afnan parfümökkel!

 

 

Afnan Arjovaan illat jellemzői:

Fej illat: Agárfa, Borostyán, Gyümölcsös jegyek

Szív illat: Pézsma, Édes, Virágos jegyek

Alap illat: Sáfrány, Török Rózsa

Az illat fajtája: Orientális, Édes, Fás

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Adatok
Márka
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
20ml
English Description
Afnan Arjovaan CPO 20ml Oriental Unisex Perfume Oil Concentrate
Cikkszám
6290171000136
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek