Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Afnan Adwaa Al Sharq CPO 25ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum

Afnan Adwaa Al Sharq CPO 25ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum
Afnan Adwaa Al Sharq CPO 25ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum

Az Afnan Dubai parfümgyár különlegessége az Afnan Adwaa Al Sharq CPO 25ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum. Egy női illat azoknak a Hölgyeknek akik abszolút a különleges orientális illatot és az arab parfüm világot keresik és kedvelik. Amint kinyílik az igényes doboz ami őrzi a parfümolajat rejtő szelencét azonnal elénk tárulnak a képzeletünkben az 1001 éjszaka buja hálószobái. A szultánok háremhölgyeinek különleges szelencéi, női parfüm kompozíciói.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Orientális, Pézsma, Bársony
Nincs raktáron
9 450 Ft

Afnan Adwaa Al Sharq CPO 25ml Női Parfüm Olaj Koncentrátum leírása

Amikor kézbe vesszük ezt az Afnan Adwaa Al Sharq CPO 25ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátumot megérezzük a súlyát, amit az aranyozott fém lábak és fém nyak tesz oly tekintélyt parancsolóvá, elkápráztatják a szemet. Tovább fokozza a vizuális élményt a fém részbe ágyazott 80 db gyönyörű, csillogó strassz kő. Ha Te is rajongsz a keleti parfümök varázslatos kiviteleiért, akkor mosolyogva és örömmel fogod lecsavarni a látványos kupakot, ami a dubai parfüm üvegpálcáját rejti. Ezzel vihető fel ez a női illat a pulzális pontokra, csukló belső részére és fül a mögötti területre.

Nagyon fontos, hogy a csuklónkra felvitt parfüm olajat ne dörzsöljük össze! Ez egy rossz reflex amit nagyon sokan elkövetnek és ezzel összetörik az illat molekulákat.

Afnan Adwaa Al Sharq CPO 25ml Oriental Női Parfüm Olaj Koncentrátum összetétele:

 

Az Afnan Adwaa Al Sharq fej illatát a fűszerek egyik királya a Sáfrány uralja, amit egy kis Jázmin tesz igazán játékossá. Az illat indítását a leszáradás után a szív jegyek kerítik hatalmukba. A női parfüm balzsamosságát az arany színű csillogó borostyánkő felolvasztásával érték el ami beleolvad a bordó egyiptomi rózsa telt szirmainak illatába. Állatias jegyként jelenik meg eme két összetevő táncában a Pézsma. Ez az illat harmónia egy igazi arab parfüm karaktert alakít ki érzékszerveinkben. Bőrünkre felvitt parfümünk tovább rejtegeti meglepetéseit az alap illatában. Megjelenik a Fenyőgyanta, ami szintén a bársonyos hatást erősíti a női illatunkban, majd a Cédrusos zöld jegyek és az Ámbra teszi magabiztos orientális parfümmé új kedvencünket.

 

Afnan Adwaa Al Sharq illat jellemzői:

Fej illat: Sáfrány, Jázmin

Szív illat: Borostyánkő, Rózsa, Pézsma

Alap illat: Fenyőgyanta, Cédrus, Ámbra

Az illat fajtája: Bársonyos, Pézsmás, Orientális

Afnan Parfüm Bemutatása:

Afnan Parfüm Kollekció a kelet varázsának csábító eleganciáját és a parfümök magas minőségét hozza el Számodra. Az Afnan Perfumes minden darabja egyedi megjelenésű, kiemelkedően válogatott összetevők parfüm világát mutatja meg minden parfüm rajongó számára. Imran Fazlani az Afnan Perfumes LLC alapítója, ügyvezető igazgatója és orra. Olyan vállalkozást hozott létre, amely kihívást jelenthet a piac számára egyedi, részletes, kidolgozott illatanyagok építésével, amelyek élményeket inspirálnak a termékminőség és a tervezés révén.

Az egyedülálló Afnan parfümház megépítésében elért céljának megvalósításában Imran 18 éves tapasztalatával az organikus növekedés révén egyedülálló illatszervezetet hozott létre, amelyet az életismeret és az önálló motiváció hajtott. Ezek az elemek inspiráltak minden kollekciót, amelyek mind meggyőződéssel és irányítással készültek. Ezért ma már az Afnan Parfümök világszerte ismert és kedvelt Orientális Parfümök, melyek között megtalálunk magas minőségű Eau de Perfume termékeket és Kiváló CPO, azan Parfümolaj koncentrátumokat is. Hasonlóan egyéb Oriental Perfume Áruház termékekhez az Afnan Parfüm válogatások is kínálnak megoldást Hölgyek számára éppúgy, mint Egzotikus Parfümöket kedvelő Urak számára. Természetesen itt sem szabad megfeledkeznünk az Unisex Illatokról, melyek szintén népszerűek az Afnan Parfümök világában. Amennyiben más Oriental Parfümöt keresel válogass az Oriental Parfüm Shop termékeidből kedvedre.

 

Az Afnan Parfümházról részletesebben itt is olvashatsz: Afnan Parfüm Kollekció

Adatok
Márka
Parfüm Típus
CPO - Parfüm Olaj
Kiszerelés
25ml
English Description
Afnan Abraaj CPO 20ml Oriental Unisex Perfume Oil Concentrate
Cikkszám
6290171002307
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek