Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Adyan Prestige Nukhba EdP 100ml Női Parfüm

Az Adyan Prestige Nukhba EdP 100ml Női Parfüm csodálatos összetevői valódi garanciát adnak azoknak a Hölgyeknek akik egyedülálló illat kompozíciót szeretnének viselni magukon. Az illat a nők szeretetteljességét, érintetlenségét és érzékiségét ünnepli, mégpedig az illatösszetevők merész és erős kontrasztján keresztül.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Elegáns, Orientális
Nincs raktáron
Kiszerelés
11 980 Ft

Adyan Prestige Nukhba EdP 100ml Női Parfüm leírása

Az Adyan Prestige Nukhba EdP 100ml Női Parfüm illatában a zamatos gyümölcsök és a fehér virágok kavalkádjai méltó küzdelmet vívnak a vanília, pézsma, ámbra és a szantál orientális világával. Ha már unod a design parfümök megszokott illatvilágát, akkor az egyik legjobb választás az orientális parfümök közül a Nukhba női parfüm. A kelet izgalmát és az 1001 éjszaka rejtelmeit tudhatod magadénak ha a birtokodban van ez a kifinomult keleti női illat.

 

Adyan Prestige Nukhba EdP 100ml Női Parfüm illat összetétele:

Az Adyan Prestige Nukhba EdP 100ml Női Parfüm fej jegyében gyümölcsös akkordokkal indít az illat. Az ananász a hamvas szilva és a zöld lime üdítő harmóniájába tolakszik egy kis bergamott ami virágos tónusával lágyítja a gyümölcsösséget. A szív illatban egy valóságos virágoskert jelenik meg. Az éjjel nyíló jázmin, fehér rózsa, liliom fehér virág illatait a gardénia varázsolja igazán intimmé. A leszáradás után érkezik az valódi meglepetés! Az alap illatban a vanília és a pézsma lép be édeskés fanyarságával, majd egy kis zöld hatás is éri az orrunkat a cédrus illatával. Az alap jegyet a szantálfa és az ámbra zárja csodálatos akkordokat adva ennek a remekműnek. A Nukhba érzékien provokatív. Óda a kalandvágyó lélekhez. Egyaránt elegáns viselet esti és nappali programokhoz. Igazán hosszan tartó női Eau de Parfüm. Dubai csodálatos titkait őrzi ez az igényes csomagolás és a harmonizáló 100ml üveg.

Adyan Prestige Nukhba EdP 100ml Női Parfüm illat jellemzői:

Fej illat: Ananász, Zamatos Szilva, Zöld Lime, Bergamot

Szív illat: Jázmin, Rózsa, Fehér Liliom, Telt virágú Gardénia

Alap illat: Vanília, Pézsma, Cédrus, Szantálfa, Ámbra

Az illat fajtája:  Elegáns, Orientális

Adyan Prestige Parfüm bemutatása:

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oriental Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének.

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek.

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked.

Bővebben az Adyan Prestige Parfümökről itt olvashatsz: Adyan Prestige Parfüm Bemutatása

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Adyan Prestige Nukhba EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
6292257582055
Hasonló termékek