Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Adyan Prestige Layaali EdP 5ml Női Parfüm Fiola

Adyan Prestige Parfüm Fiola kiváló választás amennyiben még nem ismered ezt az illatot vagy esetleg szeretnél több illattal megismerkedni. Szinte minden parfüm termékünkből választhatsz Parfüm Fiolát is, így könnyebb lehet a megismerkedés egy-egy új orientális parfüm illattal.

 

Engedd át magad a szenvedély és érzékiség világának! Az Adyan Prestige Layaali EdP 5ml Női Parfüm Fiola magabiztossá tesz, és hozzásegít ahhoz, hogy tudatosuljon benned a saját vonzerőd. Ugyanis azok a legszebb nők, akik önmaguk tudnak lenni.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Orientális, Virágos
Nincs raktáron
Kiszerelés
990 Ft

Adyan Prestige Layaali EdP 5ml Női Parfüm Fiola leírása

Adyan Prestige Parfüm Fiola kiváló választás amennyiben még nem ismered ezt az illatot vagy esetleg szeretnél több illattal megismerkedni. Szinte minden parfüm termékünkből választhatsz Parfüm Fiolát is, így könnyebb lehet a megismerkedés egy-egy új orientális parfüm illattal.

 

Ébreszd fel saját belső istennődet és legyél Te is kivételes! A titokzatos Adyan Prestige Layaali a kelet illatát hordozza, melyben szabadon szárnyalhatsz. Csukd be a szemed és hagyd, hogy egy érzéki világba repítsen!

 

Adyan Prestige Layaali illat összetétele:

 

A Layaali a képzeletünk vásznán elvisz minket, és a dubai-i dűnék között találjuk magunkat, ahol a homok semmihez sem hasonlítható színjátékából elénk tárul a buja illatok meditatív csábítása. Fej jegyében a meleg fűszerek és a fehér virágok impulzív táncával indít az illat. A szív illatban a kakaó lágyan jelenik meg, majd a tubarózsával ölelkezve elevenítik meg az erotikát ebben a különleges parfümben. Az alap illatban a leszáradás után a háttérzenét a tonkabab földes mélysége biztosítja. Lágy aromáját a jázmin orientális jegyei bontakoztatják ki. 

 

Adyan Prestige Layaali illat jellemzői:

 

Az illat fajtája: Lágy, Virágos, Orientális

 

Adyan Prestige Parfüm bemutatása:

 

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oriental Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének.

 

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek.

 

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked.

 

Bővebben az Adyan Prestige Parfümökről itt olvashatsz: Adyan Prestige Parfüm Bemutatása

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Adyan Prestige Layaali EdP 5ml Perfume Vial for Women
Cikkszám
6292257582062_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek