Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.
Adyan Prestige Layaali EdP 100ml Női Parfüm
Adyan Prestige Layaali EdP 100ml Női Parfüm
13 490 Ft

Adyan Prestige Layaali EdP 100ml Női Parfüm

Engedd át magad a szenvedély és érzékiség világának! Az Adyan Prestige Layaali EdP 100ml Női Parfüm magabiztossá tesz, és hozzásegít ahhoz, hogy tudatosuljon benned a saját vonzerőd. Ugyanis azok a legszebb nők, akik önmaguk tudnak lenni.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Orientális, Virágos
Raktáron :  1 db
Kiszerelés
13 490 Ft

Adyan Prestige Layaali EdP 100ml Női Parfüm leírása

Ébreszd fel saját belső istennődet és legyél Te is kivételes! A titokzatos Adyan Prestige Layaali EdP 100ml Női Parfüm a kelet illatát hordozza, melyben szabadon szárnyalhatsz. Csukd be a szemed és hagyd, hogy egy érzéki világba repítsen!

 

Adyan Prestige Layaali EdP 100ml Női Parfüm illat összetétele:

 

A Layaali a képzeletünk vásznán elvisz minket, és a dubai-i dűnék között találjuk magunkat, ahol a homok semmihez sem hasonlítható színjátékából elénk tárul a buja illatok meditatív csábítása. Fej jegyében a meleg fűszerek és a fehér virágok impulzív táncával indít az illat. A szív illatban a kakaó lágyan jelenik meg, majd a tubarózsával ölelkezve elevenítik meg az erotikát ebben a különleges parfümben. Az alap illatban a leszáradás után a háttérzenét a tonkabab földes mélysége biztosítja. Lágy aromáját a jázmin orientális jegyei bontakoztatják ki. 

 

Adyan Prestige Layaali EdP 100ml Női Parfüm illat jellemzői:

Az illat fajtája: Lágy, Virágos, Orientális

 

Adyan Prestige Parfüm bemutatása:

 

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oriental Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének.

 

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek.

 

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked.

 

Bővebben az Adyan Prestige Parfümökről itt olvashatsz: Adyan Prestige Parfüm Bemutatása

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
100ml
English Description
Adyan Prestige Layaali EdP 100ml Perfume for Women
Cikkszám
6292257582062
Hasonló termékek