Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Adyan Prestige Aroosa EdP 5ml Női Parfüm Fiola

Adyan Prestige Parfüm Fiola kiváló választás amennyiben még nem ismered ezt az illatot vagy esetleg szeretnél több illattal megismerkedni. Szinte minden parfüm termékünkből választhatsz Parfüm Fiolát is, így könnyebb lehet a megismerkedés egy-egy új orientális parfüm illattal.

 

Az Adyan Prestige Aroosa EdP 5ml Női Parfüm Fiola jegyeiben kiemelkedő a virágos–gyümölcsös illatok kedvelői között. Magadra öltve ezt a láthatatlan ruhát pillanatok alatt kitűnsz a tömegből, mert ezek a kivételes illat összetevők, amit ez a női parfüm rejt veled tartanak egész nap.

Kinek Ajánljuk
Hölgyeknek
Illat Jellege
Virágos, Gyümölcsös
Nincs raktáron
Kiszerelés
990 Ft

Adyan Prestige Aroosa EdP 5ml Női Parfüm Fiola leírása

Adyan Prestige Parfüm Fiola kiváló választás amennyiben még nem ismered ezt az illatot vagy esetleg szeretnél több illattal megismerkedni. Szinte minden parfüm termékünkből választhatsz Parfüm Fiolát is, így könnyebb lehet a megismerkedés egy-egy új orientális parfüm illattal.

 

Az Adyan Prestige Aroosa igazi vidámságot és napsütést varázsol mindenhová ahol megjelensz és belépnek illat aurádba. A lédús barack a virág illatok eszenciái és a pézsma ölelkezése egy fantasztikus keleti varázst hoz ennek az Eau de Parfümnek. Élvezd az elismeréseket és gyűjtse be a bókokat ennek a virágos–gyümölcsös orientális illatnak köszönhetően.

 

Adyan Prestige Aroosa illat összetétele:

 

Az Adyan Prestige Aroosa a fej illatában könnyed gyümölcsös jegyekkel kápráztat el. A lédús barack harmóniái tűnnek elő az első pillanatokban. Egy csodálatos küzdelemre számíthatunk a tolakodó gyümölcsös illat és a lágyan bomladozó, nyíló virágok között.  A szív illatban egy virágoskertbe léphetünk be aminek rózsás és jázminos jegyei tompítják a fej gyümölcsösségét. A különössége ennek az orientális keleti női parfümnek, hogy elénk tárja az arab világ minden kincsét amit ezek az összetevők nyújthatnak nekünk.  A leszáradás után egy igazi illat harmóniát kapunk parfümünktől! Az alap illatban a pézsma veszi át a dominanciát. Kedvezően hat a pszichére, segíti az ellazulást, élénkít és jó kedvre derít. Ugyanakkor ez a Dubai Parfüm rendkívül erős afrodiziákum hatást is kapunk az illat végére.

 

Adyan Prestige Aroosa illat jellemzői:

 

Fej illat: Lédús Barack

Szív illat: Rózsa, ázmin

Alap illat: Pézsma

Az illat fajtája: Virágos Gyümölcsös

 

Adyan Prestige Parfüm bemutatása:

 

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oriental Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének.

 

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek.

 

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked.

 

Bővebben az Adyan Prestige Parfümökről itt olvashatsz: Adyan Prestige Parfüm Bemutatása

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Adyan Prestige Aroosa EdP 5ml Perfume Vial for Women
Cikkszám
6292257582048_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek