Az oldal jelenleg ZÁRVA van!
Kérem próbálkozzon újra egy későbbi időpontban.

Adyan Prestige Al Fares EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola

Adyan Prestige Parfüm Fiola kiváló választás amennyiben még nem ismered ezt az illatot vagy esetleg szeretnél több illattal megismerkedni. Szinte minden parfüm termékünkből választhatsz Parfüm Fiolát is, így könnyebb lehet a megismerkedés egy-egy új orientális parfüm illattal.

Az Adyan Prestige Al Fares EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola az energikus életerőt sugárzó férfiak illata. Egy olyan hosszan tartó férfi parfüm, amely maga az orientális illat megtestesítője!

Kinek Ajánljuk
Uraknak
Illat Jellege
Citrusos, Fűszeres
Nincs raktáron
Kiszerelés
990 Ft

Adyan Prestige Al Fares EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola leírása

Adyan Prestige Parfüm Fiola kiváló választás amennyiben még nem ismered ezt az illatot vagy esetleg szeretnél több illattal megismerkedni. Szinte minden parfüm termékünkből választhatsz Parfüm Fiolát is, így könnyebb lehet a megismerkedés egy-egy új orientális parfüm illattal.

 

Az Adyan Prestige Al Fares EdP 5ml Férfi Parfüm Fiola végre egy olyan hosszan tartó illat, amit valóban egész nap élvezhetsz! Használatával magadhoz láncolhatod az orientális férfi illatot. Fürdés után vagy felöltözés előtt 2-3 pumpálást fújj a mellkasodra. A hűvösebb hónapokban a ruházatot ha kiegészíted egy sállal, akkor az illat egyszerűen bezárva marad. Ennek az illat használati technikának az a lényege, hogy egész nap érezheted magadon a kiválasztott illatot.

 

Adyan Prestige Al Fares illat összetétele:

 

Adyan Prestige Al Fares EdP 5ml Férfi Parfüm fej jegyében az energikus életerőt sugárzó bergamott indítja a magával ragadó illatkompozíciót. Ez a különleges orientális férfi parfüm tökéletes választás a titokzatos fűszeres illatokat kedvelőinek. A szív illatban friss fűszerek jelennek meg amit a fahéj lágysága tesz igazán egyedülállóvá és titokzatossá. A keleti, arab parfümök világából mutat meg ez az illat viselőjének egy olyan sikeres és élményekkel teli utat ami eddig talán ismeretlen volt számára. Az alap illatot a pézsma és a keserédes ámbra állatiassága bolondítja meg. Meghatározó lehetsz minden közösségben ezzel a kiemelkedő férfi Eau De Parfümmel. Jó választás akár sportolás vagy szabadidős elfoglaltsághoz használod lágy citrusossága miatt vagy akár találkozókra, elegáns megjelenéshez is kitűnő választás ez a különleges parfüm.

 

Adyan Prestige Al Fares illat jellemzői:

 

Fej illat: Bergamott

Szív illat: Friss Fűszerek, Fahéj

Alap illat: Pézsma, Ámbra

Az illat fajtája:  Lágy Citrusos, Fűszeres

 

Adyan Prestige Parfüm bemutatása:

 

Adyan Prestige Parfüm kollekció az Oriental Perfume áruház egyik kifejezetten kedvelt parfümjei. Köszönhető ez annak is többek között, hogy kedvező áron vásárolhatjuk meg ezeket a különleges orientális parfümöket. Az Adyan parfümök készítésekor több éves tapasztalatokat ötvöznek a kiváló parfüm alapanyagokkal. Az Arab kultúrában, ahonnan az Adyan Oriental Parfümök érkeztek több száz, de talán ezeréves hagyománya van az egyedi és különleges parfümök készítésének.

 

Nem kérdés, hogy magas minőséget kaphatsz minden parfümben az Adyan Kollekcióból. Tartós illat, kiváló orientális jellegek és a legkiválóbb parfüm alapanyagok ötvözete érkezik vissza hozzánk. Lehet elsőre egy ismeretlen illatért az ár magasnak tűnik. Azonban ne gondold, hogy magas árat kell fizetned ezzekért a különleges parfümökért! Az Adyan Prestige Perfume kollekció minden tagjában válogatott alapanyagokat találsz, melyeket a világ legkülönbözőbb pontjáról gyűjtenek össze a Parfümök készítői, hogy számodra egy különleges, tartós és emlékezetes illatot készítsenek.

 

Az Adyan Prestige a legkiválóbb Orientális Női Parfümöket, Egyedi Férfi Parfümöket és természetesen különleges Unisex Parfümöket kínálják Neked.

 

Bővebben az Adyan Prestige Parfümökről itt olvashatsz: Adyan Prestige Parfüm Bemutatása

Adatok
Parfüm Típus
Eau de Perfum
Kiszerelés
5ml
English Description
Adyan Prestige Al Fares EdP 5ml Perfume Vial for Men
Cikkszám
6292257582116_50
Kiegészítő termékek
Hasonló termékek